golvslipningsmaskin som slipar golv

Golvslipning

Då trä är en naturlig råvara innebär det att man måste underhålla materialet med jämna mellanrum när det börjar bli slitet. Detta är särskilt viktigt när man har trägolv hemma som dagligen slits när man går på det. För att du inte ska behöva investera i ett helt nytt golv så fort golvet börjar se slitet ut kan våra golvläggare hjälpa dig med golvslipning i Sollentuna.

Med en golvslipning kan du bevara det vackra trägolv som finns i bostaden

Med tiden slits alla golv på ett eller annat sätt. Repor kan uppstå, glansen kan försvinna och flisor börjar sticka ut från trägolvet. Det kan både se tråkigt ut men även försämra golvets hållbarhet.

När våra golvläggare hjälper dig slipa golvet kommer vi se till att golvet mår bra samtidigt som du bevarar det vackra naturmaterialet som passar så bra med din inredning. Oavsett om du anlitar oss för att slipa golvet i köket, slipa trägolv eller annan golvslipning i bostaden.

Vi använder moderna slipmaskiner i arbetet

När man slipar golv är det viktigt att man gör det på rätt sätt så att golvet blir jämnt. För att uppnå detta arbetar våra golvläggare noggrant för att endast slipa bort det nödvändigaste. Vi använder moderna slipmaskiner och redskap i vårt arbete som garanterar att vi endast avlägsnar det slitna ytskiktet. Våra slipmaskiner slipar trägolvet försiktigt och skonsamt för ett jämnt och fint resultat med minimalt med avfall.

Efter varje golvslipning i Sollentuna applicerar vi en ytbehandling av dina önskemål. Behandlingen lägger sig som ett skyddande lager över den nya golvytan så att hållbarheten förlängs och golvet får en vacker glans.

golvslipningsmaskin som slipar golv

Det är möjligt att utföra en golvslipning ett flertal gånger

Har du ett trägolv hemma är det vanligtvis tjockt med möjlighet att bli nedslipat ett flertal gånger. Som golvläggare vet vi att vi kan utföra en golvslipning i Sollentuna så länge slitskiktet är tillräckligt tjockt.

Att slipa golvet är en sparsam golvrenovering då du inte behöver investera i en golvläggning så snart golvet blir slitet. Innan vi påbörjar arbetet kommer vi undersöka golvet för att säkerställa att det är tillräckligt tjockt.

Välj ytbehandling för trägolv – vi tar fram två prover

När vi har slipat dina golv i Sollentuna är det viktigt att skydda den nya golvytan med en ytbehandling. Denna behandling lägger sig som ett skyddande lager över golvet så att hållbarheten förlängs och golvet får en vacker glans. Då alla önskemål ser olika ut har vi ett brett utbud av ytbehandlingar med olika glans, finish och färg till trägolvet. Vi erbjuder bland annat:

  • Hårdvaxolja
  • Lack
  • Naturell
  • Obehandlad finish

Om du är tveksam till vilken behandling du vill ha kan vi markera två rutor med tejp och behandla golvet med två ytbehandlingar du funderar mellan. Med denna metod får du en bättre bild över om du vill välja en ytbehandling som är ljusare/mörkare eller mattare/glansigare.

nyslipat trägolv

Anlita oss för golvslipning – Bra pris med ROT-avdraget

Om du behöver hjälp med din golvrenovering ska du kontakta våra golvläggare för kvalitativ golvslipning i Sollentuna. Både privatpersoner och företag kan anlita oss och vi strävar alltid efter högsta kvalité i vårt arbete.

Vi är stolta över det konkurrenskraftiga pris vi erbjuder för golvslipning och baserar vårt pris utifrån dina specifikationer. Kontakta våra golvläggare idag för att få en offert för golvslipning. Glöm inte att du kan använda ROT-avdraget för våra tjänster.

Vi slipar dina golv för att framhäva trägolvets glans och vackra utseende igen. Vi applicerar en skyddande ytbehandling för lång hållbarhet.