parkettgolv, grå soffa och matta

Golvläggning

Våra golvläggare hjälper dig när det är dags att lägga nytt golv oavsett arbetets omfattning. En golvläggning är en investering i bostaden och måste bli utförd på rätt sätt för att hålla hög kvalitet. Vi är stolta över att erbjuda förstklassig golvläggning och golvslipning i Sollentuna.

Hitta ditt nya golv i vårt showroom

Trägolv ger ett vackert intryck i en bostad med dess naturliga utseende och klassiska stil. Trots att trägolv är populärt i nästan alla hem är det möjligt att hitta ett golv som känns unikt då det finns i så många olika utseenden.

Du är välkommen till vårt showroom på Bolmensvägen 45 i Årsta för att ta en närmare titt på vårt utbud och diskutera med någon av våra medarbete.

Väljer du rätt golv inför din golvläggning och rätt ytbehandling utifrån dina önskemål är det möjligt att få ett utseende unikt för dig. Våra golvläggare hjälper dig mer än gärna när det är dags att lägga nytt golv i Sollentuna. Allt från enkelt trägolv, ljus ekparkett och modern fiskbensparkett.

Wasa Parketts showroom i Årsta

Rätt ytbehandling för dina nya golv

När våra golvläggare har lagt nytt golv i din bostad kommer vi självklart försegla golvytan med en ytbehandling. Behandlingen lägger sig som ett skyddande lager som står emot möbler och smuts. Denna process är även viktig när vi utför en golvslipning i Sollentuna. Denna ytbehandling ingår i våra tjänster.

Alla trägolv ser olika ut då det är ditt val av färgnyans som avgör hur golvet kommer se ut. I vårt utbud har vi många färgnyanser att välja mellan som gör din golvläggning komplett. Välj en färgnyans som gör golvet ljusare eller mörkare utifrån dina önskemål. Som professionella golvläggare kan vi rekommendera våra färgnyanser till bland annat ek lamellparkettgolv och ett flertal furugolv.

Avancerad mönsteranläggning: Fiskbensparkett eller annat parkettgolv

Vi tar vårt arbete på största allvar. För oss är det viktigt att leverera ett jämnt och symmetriskt resultat oavsett om vi blir anlitade för golvläggning eller golvslipning i Sollentuna. Att arbeta noggrant är alltid viktigt i vårt dagliga arbete, speciellt om du vill ha en golvläggning i en snygg mönsteranläggning, exempelvis fiskbensparkett.

Då alla våra kunder har olika behov och önskemål kan våra arbetsdagar se olika ut. I vissa fall blir våra golvläggare anlitade för att lägga ett traditionellt trägolv och under andra dagar ska vi lägga en mer avancerad mönsteranläggning i ekparkett. Vi strävar alltid efter högsta kvalité i vårt arbete och du är välkommen att kontakta oss när det är dags för golvslipning i Sollentuna.

olika typer av parkettgolv

Fördelar med att anlita våra golvläggare

Att anlita våra golvläggare inför en golvläggning har sina fördelar för att resultatet ska bli så bra som möjligt. Vi utför ett noggrant förarbete så att vi vet vart varje golvskiva ska placeras. Om något skulle monteras fel kan golvet bli ojämnt och göra det svårare för oss att utföra en golvslipning i Sollentuna när det är dags för underhåll.

  • Vi lyssnar på dina önskemål och rekommenderar golvmaterial med fokus på funktionalitet och design
  • Vi rekommenderar rätt ytbehandling för ditt nya trägolv
  • Vi kan lägga enkla såväl avancerade mönsteranläggningar, bland annat fiskbensparkett
  • När det är dags för underhåll utför vi noggrann golvslipning i Sollentuna.

Vi lägger nytt golv till bra pris

Underskatta inte vilken förändring ett nytt trägolv kan göra i en bostad. Om du vill veta mer om hur vi arbetar med en golvläggning är du välkommen att kontakta oss för mer information.

Om du har funderat på att investera i ett nytt golv kan du även skicka en offertförfrågan så att vi kan återkomma med ett pris för golvläggning. Vi baserar vårt pris på dina önskemål. Glöm inte att du kan anlita vår byggfirma för golvläggning med det förmånliga ROT-avdraget.

Förändra utseendet i din bostad med ett nytt trägolv. Vi arbetar strukturerat för att resultatet ska bli så bra som möjligt.