ROT-avdrag

ROT-avdraget är ett generöst skatteavdrag som gör det möjligt att anlita oss för golvslipning i Sollentuna till ett bättre pris. ROT är en förkortning på renovering, ombyggnad och tillbyggnad vilket även innefattar tjänster som våra golvläggare kan förse dig med. Med ROT-avdraget får du en förmånlig skattesubvention när du anlitar våra golvläggare för golvslipning i Sollentuna.

Viktigt att tänka på gällande ROT-avdraget

ROT-avdraget instiftades under 1990-talet med syfte att göra det enklare för privatpersoner att anlita hantverkare för olika arbeten i bostaden. I och med lanseringen så tillkom det även några regler och riktlinjer att förhålla dig till:

  • Du kan som mest göra ett skatteavdrag på 50 000 kronor per år och person, eller upp till 30% av den totala arbetskostnaden.
  • Du måste vara minst 18 år gammal..
  • Du måste betala skatt i Sverige
  • Du måste vara bosatt i den bostad som vi ska arbeta i

Anlita våra golvläggare med ROT-avdrag

När du anlitar våra golvläggare för golvslipning i Sollentuna har du rätt att använda ROT-avdraget. Vi kommer ta ansvar för hela processen från allt pappersarbete till att skicka in informationen till Skatteverket. Vi använder även en strukturerad fakturamodell där avdraget tydligt framgår så att du vet vad du kommer betala.

Du är välkommen att kontakta oss om du har några frågor om hur ROT-avdraget fungerar när du anlitar oss för golvslipning.