Om oss

Wasa Parkett & Bygg är en etablerad golvfirma med över 20 års erfarenhet av golvläggning och golvslipning i Sollentuna. Våra golvläggare har lång erfarenhet inom golvvård vilket gör det möjligt att leverera ett förstklassigt resultat till dig.

Vi kan allt och lite till om golv. Det är vår passion och det syns i vårt engagemang att vi gillar det vi gör. Vi kan hjälpa dig med allt inom golvvård vare sig du vill lägga nytt golv eller vill utföra golvslipning i hela bostaden.

Vi är ett komplett golvföretag som hjälper både privatpersoner och företag med golvrenoveringar. Utöver golvvård erbjuder vi även måleri och tapetsering.

Välkommen till vårt showroom

Du är välkommen till vårt showroom på Bolmensvägen 45 i Årsta i Stockholm om du vill träffa oss personligen för en kaffe eller bara prata golv. På plats kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa dig med din golvrenovering och du får möjlighet att se mer av vårt utbud.

Wasa Parketts showroom i Årsta

Kontakta oss om du vill ha hjälp med din golvrenovering. Vi återkommer inom kort med mer information om hur vi kan hjälpa dig vidare.